پرستاری نوزاد و کودک و بچه در منزل

اطلاعات لازم در خصوص پرستاری از نوزاد و یا انتخاب یک پرستار نوزاد حرفه ای

پرستاری نوزاد و کودک و بچه در منزل

اطلاعات لازم در خصوص پرستاری از نوزاد و یا انتخاب یک پرستار نوزاد حرفه ای

اگر به تازگی بچه دار شده اید به شما آموزش می دهیم چگونه از نوزاد خود در خانه پرستاری نموده یا برای او یک پرستار نوزاد و کودک در منزل حرفه ای انتخاب کنید.

طبقه بندی موضوعی

بیماری‌های رایج در جوانان

سه شنبه, ۱۳ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۳۱ ب.ظ

بیماری‌های رایج در جوانان

رشد و تربیت فرزندان به یکی از چالش‌های اصلی والدین تبدیل و ذهن آن‌ها را درگیر کرده است. پدر و مادر نوزاد خود را پس از چند سال به عنوان جوان برومند می‌بینند و در بیشتر موارد به دلیل مشغله‌های کاری و روزمرگی‌های زندگی اصلاً متوجه بزرگ شدن آن‌ها نمی‌شوند. پدری که در هنگام تولد بهترین آرزوها را برای فرزندش در سرداشته، به نقطه‌ای می‌رسد که اقدام به کتک زدن یا حبس او در منزل می‌کند به راستی دلایل این رفتارها چیست؟ چگونه می‌توان از بروز آن جلوگیری کرد؟

بهار، دختری که در ابتدا علاقه‌ی خاصی به درس و مدرسه دارد، در سال‌های پایانی دبیرستان و ورود به دانشگاه کاملاً تغییر کرده و رفتارهای عجیبی از خود بروز می‌دهد.

اشکان، تک پسر خانواده که از حمایت مالی برخوردار است، دست به خودکشی می زند و در خیلی از مواردی که هر روز و هر ساعت از طریق اخبار یا روزنامه‌ها پیگیر آن‌ها هستیم. آیا گناه انجام این اعمال به عهده‌ی پدر و مادر است یا خود جوان؟

در خیلی از جوامع فراهم نشدن بستر مناسب فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی برای جوانان، آنان را در دام اعتیاد انداخته یا اختلالاتی مانند افسردگی، گوشه نشینی، پرخاشگری بروز پیدا می‌کند.

موضوعات مشابه: اختلال رفتاری جوانان و نوجوانان

خیلی از خانواده‌ها از گفتن بیماری یا اختلال روانی فرزندشان احساس شرم کرده و خود را در بروز آن، مسئول می‌دانند. نوجوانان با رسیدن به سنین 18 تا 20 سالگی احساس استقلال کرده و خواهان آزادی بیشتری هستند. آنان فکر می‌کنند مراحل رشدشان به پایان رسیده و دیگر به فردی بالغ و کامل تبدیل شده‌اند در حالی که هنوز در مرحله‌ی رشد اخلاقی خود قرارداشته حتی این مرحله حساس‌تر هم شده است.

جالب است بدانید مراحل رشد مغزی انسان تا سن 29 سالگی ادامه پیدا کرده و در سن 18 هنوز نصف آن هم کامل نشده است. بیشتر اختلالات شناختی در دوران نوجوانی و جوانی بروز پیدا می‌کند. به نوعی فرد تا به مرحله‌ی رشد شناختی نرسد، نمی‌تواند دچار اختلالات مربوط به آن شود.

به عنوان مثال، کودک تا سنین 12 تا 14 سالگی، زیر نظر والدین بوده و مواد مخدر در اختیار او قرار نمی‌گیرد اصلاً مواد مخدر را نمی‌شناسد، با ورود به دوره‌ی متوسطه و پس از آن دانشگاه، تازه با افراد و دوستان جدید آشنا شده، تحت تأثیر آنان قرار گرفته و در دام اعتیاد می افتد.

اختلال رفتاری

شایع‌ترین بیماری‌های روانی در جوانان

  1. افسردگی
  2. کم توجهی
  3. اعتیاد
  4. اضطراب

بیشتر جوانان با ورود به سن 20 سالگی، تصمیم به مستقل شدن گرفته و خانه و خانواده‌شان را برای کسب موقعیت تحصیلی و مالی بهتر، ترک می‌کنند. این تصمیم، تغییرات بزرگی را برای او به همراه داشته و باعث ایجاد استرس و اضطراب می‌شود.

بیماری‌های روانی در دانشجویان

1- اضطراب و افسردگی:

این اختلال در دهه‌های اخیر میان دانشجویان افزایش یافته و مهم‌ترین عوامل آن ضعف در نظام آموزش و پرورش و نظام آموزش عالی است. در مدارس آموزش‌های روانی نظیر کنترل خشم، استرس، تکنیک‌های حل مسئله و ... انجام نمی‌شود. نوجوانان این مشکلات را با خود به دانشگاه برده و در آن جا به دلیل ضعف در آموزش عالی و سیستم مدیریتی دانشگاه‌ها این اختلالات نه تنها کم نشده بلکه روز به روز گسترش می‌یابد. تا جایی که دانشجویان آن قدر دچار اضطراب و افسردگی می‌شوند که انجام امور روزمره‌ی زندگیشان هم برایشان سخت و دشوار می‌شود.

ممکن است زمانی که فرزندتان خانه را به مقصد دانشگاه یا برای کسب درآمد ترک می‌کند، احساس عجز و ناتوانی کنید، به خاطر این دیگر نمی‌توانند کنترلی روی آن‌ها داشته از خطرات احتمالی حفظشان کنید اما این بارو غلط است. خانواده‌ها باید سعی کنند، بستر مناسب را برای فرزندشان ایجاد تا در هنگام مشکل، جوان بتواند آن را به راحتی مطرح و به حل آن بپردازد. از عوامل دیگر می‌توان به اعتیاد و مشکلات هیاجان اشاره کرد.

علائم و انواع بیماری‌های روانی در جوانان

  1. خشم و رفتارهای ضد اجتماعی؛
  2. اضطراب و اقدام به گوشه نشینی؛
  3. تغییراتی در رژیم غذایی، الگوهای خواب و نوسانات خلقی؛
  4. توهم، هذیان گویی و فکر به خودکشی؛

در پایان، منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.

اختلال رفتاری

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی