راه های درمان گیاهی بیماری صرع
راه های درمان گیاهی بیماری صرع
بیشترافراد تمایل زیادی به استفاده از گیاهان دارویی برای درمان و کنترل بیماری هایشان داشته، طبق تحقیقات انجام شده حدود 20 درصد افراد دارو و گیاه با هم استفاده می کنند اما این کار همیشه به نفع فرد بیمار نبوده، گاهی اوقات باعث تشدید علائم و نشانه های بیماری می شود پس بهتر است قبل مصرف هرگونه داروی گیاهی با پزشک متخصص مشورت کنید درادامه گیاهان موثر برای کنترل صرع معرفی خواهد شد.
آویشن و پونه ( گیاه ضد تشنج و صرع)
نوشیدن دمنوش آویشن و پونه کوهی می تواند حملات عصبی ناشی از صرع را کنترل نموده برای تهیه ی آن میزان مساوی آویشن و پونه را با دو لیوان آب مخلوط و دم کنید میتوانید این دمنوش را روزانه دو سه لیوان بنوشید.
دمنوش و چای گیاهی زنجبیل
هل و زنجبیل به همراه کمی دارچین به عنوان ادویه ی آرام بخش و ضد التهاب ( مثل دمنوش گل گاو زبان) ضعف اعصاب را کاهش می دهد
روش تهیه
یک قاشق زنجبیل، مقداری هل، یک چهارم قاشق مرباخوری زعفران و دارچین را با دو لیوان آب مخلوط سپس دم کنید مصرف دو فنجان برای کنترل حملات عصبی ،البته طبق نظر پزشک توصیه می شود.
بهار نارنج
یکی از گیاهان موثر برای درمان حملات عصبی و میگرن است برای تهیه ی دمنوش آن کافی است یک قاشق چایخوری گیاه بهار نارنج به همراه مقداری آب به مدت 10-15 دقیقه جوشانده، روزانه یک لیوان مصرف کنید.
دمنوش دارچین و هل
دارچین ماده ای قوی و ضد التهاب بوده، سیستم ایمنی و عصبی بدن را تقویت می کند. ترکیب مقداری هل و دارچین می تواند یک دمنوش مناسب جهت رفع حملات عصبی باشد.
دمنوش سنبل الطیب
به این گیاه علف گربه هم گفته میشود همچنین ریشه ی آن در درمان صرع و میگرن موثر بوده به خاطر وجود ماده ی والین مثل گیاه اسطو خودوس بسیار آرام بخش میباشد پیشنهاد ما این است که این دمنوش را قبل خواب استفاده کنید.
دمنوش زوفا
این گیاه ازخانواده ی نعناعیان بوده، ضد میکروب و عفونت های دستگاه گوارش را ازبین می برد که عامل مناسبی د رکنترل و جلوگیری از تشنج های صرع است.
آب گشنیز
ویتامین هایی مثل دی(D)، ای(E)،B6 و اسید فولیک به عنوان داروهای کمکی عمل کرده خوردن آن ها به روند بهبود بیماری کمک می کند این ویتامین ها به میزان زیادی در سبزیجات وجود داشته اگر به حملات عصبی ناشی از بیماری صرع مبتلا هستید برای کنترل آن میتوانید این دمنوش را مصرف کنید
روش تهیه
یک قاشق چایخوری تخم گشنیز در یک فنجان آب دم، پس از 10 دقیقه میل کنید.
درادامه رایج ترین گیاهان دارویی که به عنوان کمک دارو برای کنترل روند بیماری صرع استفاده می شوند، معرفی می شوند:
شمشاد سرخ(علف آهو)؛
قدح مریم؛
پیر گیاه(زلف پیر)؛
دارواش؛
گل برف؛
گل صدتومنی؛
اگرچه مصرف برخی داروهای گیاهی ممکن است کمک کننده باشد اما همیشه راه حل نیست و احتمال دارد باعث تشدید بیماری صرع و حملات عصبی آن شود.
گیاهان دارویی که افراد مبتلا به بیماری صرع باید از آن ها دوری کنند عبارتند از:
کهن دارو گل راعی
این گیاهان ممکن است با داروهای ضد انعقاد واکنش دهند؛
سیر
در سطوح دارویی شما اخلال ایجاد میکند؛
بابونه
اثر داروهای درمانی شما را طولانی می کند؛
چای نعناع؛
همانطورکه قبلا گفتیم ویتامین ها به عنوان کمک دارو در روند بیماری تاثیر گذار هستند اما باید بدانید مصرف بیش از اندازه ی ویتامین ها میتواند مضر باشد از رایج ترین این ویتامین ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ویتامین ب6 (B6)
برای درمان خانگی نوع نادری از صرع که معمولا در رحم یا اندکی بعد از تولد اتفاق می افتد کاربرد دارد.
منزیم
کمبود منیزیم، خطرات حملات عصبی و تشنج را بالا می برد.
ویتامینE
این ویتامین توانایی مقابله و پیشگیری از سرطان را افزایش داده ، کمبود آن احتمال ابتلا به بیماری صرع را زیاد میکند.
سایر ویتامین ها
لازم است بدانید داروهای درمان صرع باعث کمبود ویتامین دی (D) یا بیوتین در بدن شده و نشانه های آنرا افزایش می دهد.
دراین مقاله راههای درمان گیاهی بیماری صرع دراختیار کاربران قرار گرفت اما همانطورکه در ابتدا ذکر کردیم هرگز گیاهان دارویی را بدون تجویز پزشک مصرف نکنید چون احتمال دارد روند بیماری را تشدید کند .
مطالب مشابه: د رمان بیماری صرع، بیماری صرع چیست؟